Bag virksomheden

Pro-Accounting er en mindre virksomhed som har et kompetent team af konsulenter ansat. Vi har ligeledes et stort netværk af eksperter at trække på. Vi har mange års erfaring indenfor økonomi og løn.

Vores konsulenter har alle en bred erfaring og er løbende opdateret omkring nye lovgivninger og tiltag indenfor økonomi og løn.

Vores kunder hører hjemme i Syd- og midtdanmark og har et stort lokalkendskab og netværk i dette område, hvilket vores kunder ligeledes kan drage fordel af.

Vi sætter værdier som kvalitet, åbenhed, tillid, innovation samt god humor meget højt. Både internt samt år vi arbejder hos og med vores kunder.

Fordelen ved en mindre organisation

Du får fordelen af vort nærhedsprincip. Alle vores konsulenter er ansat og bosat i Danmark, og vi sender ikke kundernes opgaver til udlandet.

Dermed får du som virksomhed en personlig relation tilknyttet din virksomhed, som vil gå gennem ild og vand for at løse dine opgaver på bedste vis og efter jeres ønsker.

Selvom vi er en mindre organisation har vi dog et stort netværk af eksperter og mulige samarbejdspartnere i de situationer, vi måtte have brug for det.

Så du kan trygt overlade dine opgaver til Pro-Accounting, såfremt du ønsker en personlig og kvalitetsbevidst service.

Vi sætter værdier som kvalitet, åbenhed, tillid, innovation samt god humor meget højt.

Hvem er Pro-Accounting ApS?

Pro-Accounting ApS hjælper virksomheder med alle opgaver indenfor regnskab og lønadministration. Vi hjælper din virksomhed med at effektiviser administrationen og yder en professionel økonomisk sparring, så din virksomhed er omstillingsparat til morgendagens udfordringer.

Hvem er vores målgruppe?

Pro-Accounting ApS yder assistance og rådgivning for private virksomheder i alle størrelser, små som store.
Herudover arbejder vi med sociale virksomheder og foreninger samt offentlige institutioner.

Vores målgruppe er alle der ønsker en effektiv og målrettet økonomi- og lønfunktion samt muligheden for at få professionel økonomisk rådgivning og sparring på et højt niveau.

Hvor vil vi hen?

Vi adskiller os på markedet for outsourcing af serviceydelser indenfor økonomi- og lønfunktionen ved at have et ønske om at hjælpe alle typer kunder. Om der er tale om en kompleks virksomhed eller det drejer sig om rutineopgaver, så hjælper vi virksomheder i hele processen. Både ude hos kunderne samt på vort eget kontor i Kolding.

Vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder med den rette assistance og rådgivning til derigennem at  optimere virksomhedens administration. Vores kunder er vigtige for os. Kunderne får altid tilknyttet en fast kontaktperson hos Pro-Accounting. Herudover har vi altid en backup hvilket eliminere sårbarheden hos tilknyttede kunder.  Det er vigtigt for os at være så informative som overhovedet muligt, og kommunikere på et niveau som alle kan forstå. Nystartede såvel som veletablerede virksomheder.

Herudover er det vigtigt for os at vor assistance udføres udfra vort nærhedsprincip, hvor konsulenter tilknyttet kunderne er ansat og bosat i Danmark. Vi outsourcer ikke opgaver til udlandet.

Vi yder assistance og rådgivning for private virksomheder i alle størrelser, små som store.

Samarbejdspartner:

Pro-Accounting ApS samarbejder med Key2Account ApS. Dette samarbejde gør vores forretning stærkere og styrker vores kompetencer indenfor vores felt. 

Vores mission er at hjælpe virksomheder til at få succes. Vi arbejder for at virksomhederne kan fokusere på kunder, produkter, udvikling mv og derved opnå deres mål samt skabe større overskud i virksomheden.

Vores vision er at gøre de forretningsmæssige og administrative processer til en konkurrencemæssig fordel for kunderne.

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket ingen konkrete ledige stillinger, men du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på info@pro-accounting.dk, såfremt du mener, at det lige er dig, vi står og mangler.